Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Trio DOLOMITE  beltéri beépíthető lámpa (TRIO-651700152)
Trio DOLOMITE beltéri beépíthető lámpa (TRIO-651700152)
4 000 Ft
(3 150 Ft + ÁFA) / db

Trio DOLOMITE beltéri beépíthető lámpa (TRIO-651700152)

Trio DOLOMITE  beltéri beépíthető lámpa (TRIO-651700152)
Trio DOLOMITE  beltéri beépíthető lámpa (TRIO-651700152)
A Németországból származó Trio márka különlegessége a modern, színes lakossági design lámpák elérhető áron való kínálata.

Ezek a világítótestek tökéletes választást jelentenek azok számára, akik friss és élénk stílusú világítást szeretnének otthonaikba, vagy kertjeikbe, anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

A Trio termékek széles választékot kínálnak, beleértve a beltéri és kültéri lámpákat is, így minden világítási igényt kielégítve.

A modern design és a színes variációk lehetővé teszik, hogy minden térben egyedi hangulatot teremthessünk.

Amennyiben a választott modell nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét!

Fedezd fel a Trio lámpák világát, és hozz egy kis színt és modernitást az életedbe!
Gyártó
Trio
Foglalat
GU10
Teljesítmény
1x10W
4 000 Ft
(3 150 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
Rendelhető!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Beépíthető beltéri lámpák: Modern megvilágítási megoldások
A beépíthető lámpák jelentősége és előnyei

A beépíthető beltéri lámpák a modern lakberendezés egyik kulcselemei, amelyek diszkrét, mégis hatékony megvilágítást biztosítanak. Ezek a lámpák tökéletesen integrálódnak a mennyezetre vagy a falba, így nem vesznek el értékes helyet, miközben egyenletes, kellemes fényt biztosítanak a tér minden szegletébe.

Miért válasszunk beépíthető lámpákat?

Diszkrét megjelenés: A beépíthető lámpák elegánsan simulnak a lakás designjához, így nem vonják el a figyelmet a tér egyéb elemeiről.
Egyenletes világítás: Ideális megoldást nyújtanak az egész helyiség egyenletes megvilágítására, elkerülve a sötét sarkokat és a fényerősség ingadozását.
Energiatakarékosság: A legtöbb modern beépíthető lámpa LED technológiával működik, amely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és hosszú élettartamot garantál.
Rugalmas alkalmazás: Tökéletes választás különböző helyiségekben, mint például a konyha, a fürdőszoba vagy a nappali, ahol fontos a diszkrét, mégis hatékony világítás.

Hogyan válasszunk beépíthető lámpát?

A tökéletes beépíthető lámpa kiválasztásakor fontos szempont a lámpatest mérete és formája, valamint a fényforrás típusa. Fontolóra kell venni a szobának azt a funkcióját is, ahol a lámpát alkalmazni szeretnénk, mivel ez meghatározhatja a szükséges fényerősséget és a fény színhőmérsékletét. Az energiatakarékosság és a fenntarthatóság érdekében érdemes LED-es beépíthető lámpákat választani.

A beépíthető lámpák szerepe a modern otthonokban

A beépíthető lámpák növelik az otthonunk kényelmét és funkcionalitását. Egy jól megtervezett világítási rendszerrel nem csak a tér esztétikáját emelhetjük ki, hanem jelentősen hozzájárulhatunk az otthoni életminőség javításához is. Ezek a lámpák lehetővé teszik, hogy kreatívan alakítsuk ki otthonunk világítását, akár hangsúlyos világítást, akár diszkrét háttérfényt szeretnénk létrehozni.

A beépíthető beltéri lámpák ideális megoldást kínálnak minden modern otthon számára. Elegáns megjelenésükkel, energiatakarékos működésükkel és rugalmas alkalmazhatóságukkal hozzájárulnak az otthonunk kényelméhez és esztétikájához. A megfelelő beépíthető lámpa kiválasztásával nem csupán a világítást tehetjük hatékonyabbá, hanem otthonunk általános hangulatát is javíthatjuk, miközben hosszú távon jelentős energiamegtakarítást érhetünk el. Az ilyen típusú világítási megoldásokkal modern, letisztult és meghitt teret teremthetünk, amely mindenki számára kellemes környezetet biztosít.
Adatok
Váz anyaga
fém
IP védettség
IP 20
Család
DOLOMITE
Garancia
2 év általános garancia
Váz színe
króm
Foglalatok száma
1
Felhasználási hely
beltéri
Átmérő
9 cm
Magasság
9,5 cm
EAN
4017807425888
Cikkszám
TRIO-651700152
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek