Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Trio HOOSIC fehér kültéri állólámpa (TRIO-422260124)
Trio HOOSIC fehér kültéri állólámpa (TRIO-422260124)
28 790 Ft
(22 669 Ft + ÁFA) / db

Trio HOOSIC fehér kültéri állólámpa (TRIO-422260124)

A Németországból származó Trio márka különlegessége a modern, színes lakossági design lámpák elérhető áron való kínálata.

Ezek a világítótestek tökéletes választást jelentenek azok számára, akik friss és élénk stílusú világítást szeretnének otthonaikba, vagy kertjeikbe, anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

A Trio termékek széles választékot kínálnak, beleértve a beltéri és kültéri lámpákat is, így minden világítási igényt kielégítve.

A modern design és a színes variációk lehetővé teszik, hogy minden térben egyedi hangulatot teremthessünk.

Amennyiben a választott modell nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét!

Fedezd fel a Trio lámpák világát, és hozz egy kis színt és modernitást az életedbe! 3D megtekintés
Gyártó
Trio
Színe
fehér
Foglalat
E27
Teljesítmény
1x28W
28 790 Ft
(22 669 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
RENDELHETŐ!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Kültéri állólámpák: Stílus és biztonság a szabadban
Bevezetés a kültéri állólámpák világába

A kültéri állólámpák nem csupán világítási megoldások; olyan stílusos kiegészítők, amelyekkel kertünk, teraszunk vagy bejáratunk hangulatát és biztonságát egyaránt növelhetjük. Ezek a lámpák kiválóan ötvözik a funkcionalitást és az esztétikai értéket, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelő fényt biztosítsunk a kültéri tevékenységekhez, miközben emeljük ingatlanunk vizuális vonzerejét.

Miért válasszunk kültéri állólámpát?

Biztonság: A kültéri állólámpák növelik otthonunk biztonságát, világítva a bejáratokat, utakat és lépcsőket, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát sötétedés után.
Stílusos megjelenés: Különböző stílusokban és kivitelezésekben kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk azt a típust, amely harmonizál kertünk vagy teraszunk dizájnjával.
Hangulatvilágítás: Ideálisak a kültéri összejövetelek és esti pihenések hangulatának fokozására, kellemes fényükkel meghitt atmoszférát teremtve.
Energiatakarékosság: A modern LED-es kültéri állólámpák energiatakarékos megoldást kínálnak, csökkentve a villamosenergia-fogyasztást és a karbantartási költségeket.

Hogyan válasszunk kültéri állólámpát?

A választáskor figyelembe kell venni a lámpa anyagát, amelynek időjárásállónak kell lennie az adott éghajlati viszonyok között. A lámpa magassága és a fényereje szintén fontos szempontok, attól függően, hogy milyen területet szeretnénk megvilágítani. A design mellett ne feledkezzünk meg a lámpa energiaforrásáról sem; választhatunk hálózatról működő, napelemes vagy akkumulátoros modelleket az igényeinknek megfelelően.

Kültéri állólámpák alkalmazási ötletei

Kertek és udvarok: A sétányok mentén elhelyezve segítik a tájékozódást és növelik a terület esztétikai vonzerejét.
Teraszok és patiok: A pihenőterületek felett biztosított világítás elősegíti a kinti tevékenységek élvezetét sötétedés után is.
Bejárati területek: A bejáratoknál elhelyezve nem csak a biztonságot szolgálják, de barátságos és meghívó benyomást is keltenek.

A kültéri állólámpák tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki a kültéri területek funkcionalitását és esztétikáját szeretné növelni. Akár biztonsági, akár dekoratív céllal kerülnek bevetésre, ezek a lámpák kiválóan kombinálják a praktikumot a stílussal, emellett energiatakarékos megoldást kínálnak a kültéri világításhoz. A megfelelő kültéri állólámpa kiválasztásával nem csak otthonunk külső területeit tehetjük vonzóbbá és biztonságosabbá, hanem kellemes hangulatot is teremthetünk az esti órákban.
Adatok
Váz anyaga
alumínium
Búra anyaga
műanyag
IP védettség
IP 44
Család
HOOSIC
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
aluminium-műanyag
Váz színe
rozsdás
Foglalatok száma
1
Fényforrást tartalmaz?
nem
Felhasználási hely
kültéri
Átmérő
12 cm
Magasság
80 cm
EAN
4017807410570
Cikkszám
TRIO-422260124
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek