Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Szűrés
Ár (Ft)
53 830 Ft - 93 430 Ft
Gyártó
Szín-
Termék státusza

Állatos asztali lámpák

A Horányi Lámpacenter széles választékban kínál állatos asztali lámpákat, amelyek tökéletes kiegészítői minden szobának.

A játékos design lámpák, mint a koala, lajhár, kenguru és tukán formájú modellek, vidámságot és egyedi stílust visznek a gyerekek világába. Ezek a világítótestek nem csak a szoba dekorációjának értékes részei, hanem megbízható fényforrásként is szolgálnak olvasáshoz, hangulat világításhoz és a napi rutinokhoz. A hagyományos izzókkal működő modellek meleg fényükkel teszik otthonosabbá a teret.

A Horányi Lámpacenter állatos asztali lámpái garantáltan felhívják magukra a figyelmet a gyerekszobában, miközben praktikus és személyre szabott világítási megoldást kínálnak. Fedezd fel a kínálatunkat, és válassz egy olyan design lámpát, amely nem csak világít, de inspirálja is képzeletéd!


14termék 114
14termék 114

Fedezd fel a játékos, állatos asztali lámpákat a Horányi Lámpacenter kínálatában

A Horányi Lámpacenter büszkén mutatja be állatos asztali lámpáinak széles választékát, amelyek tökéletesen illeszkednek minden gyerekszoba dekorációjához. A koalától a lajháron át a kengurun és a tukánon keresztül, ezek a design lámpák nem csak fényt visznek, hanem játékos hangulatot is teremtenek a zobákban.

Játékos design a gyerekek és felnőttek örömére

A koala, lajhár, kenguru és tukán formájú asztali lámpák kiválóan alkalmasak arra, hogy barátságos és inspiráló környezetet teremtsenek a szobában. Ezek a design lámpák minden korosztály számára megfelelőek, hozzájárulva a gyerekek boldog és kreatív környezetéhez.

Hagyományos izzók: Meleg fény

A hagyományos izzók meleg fényükkel teszik otthonosabbá a szobát.

Stílusos és funkcionális világítás

Az állatos asztali lámpák nem csak dekoratív elemként szolgálnak, hanem fontos szerepet töltenek be a világításában.

A többi asztali lámpánkat ITT találod!