Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Szűrés
Ár (Ft)
3 199 Ft - 4 106 700 Ft
Színhőmérséklet
Szín-
Váz anyaga
Búra anyaga
IP védettség
Foglalat
Felhasználási hely
Dimmelhető
Termék státusza

Elstead Lighting/Quintesse

Ismerd meg az Elstead Lighting/Quintesse lámpáit!

Az Angliából származó cég különlegességét az adja, hogy amerikai gyártókkal, mint a Feiss, Flambeau, Hinkley és a Kichler, állnak kapcsolatban, így az angol eleganciát a transzatlanti design elemek gazdagítják.

A klasszikus angol vonalakat követve, ezek a lámpák tökéletes harmóniát teremtenek a hagyományos és a modern design között, kiválóan alkalmasak mind beltéri, mind kültéri használatra. Legyen szó elegáns nappalikról, kertekről vagy bejárati terek világításáról, az Elstead/Quintesse termékek kiemelkedő minőséget és stílust biztosítanak.

Az Elstead Lighting a tökéletes választás azok számára, akik az otthoni és külső terek világítását a legmagasabb szintű eleganciával és minőséggel szeretnék berendezni.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét!

Beltéri Katalógus letöltése

Kültéri Katalógus letöltése 


2514termék 152
2514termék 152

Brit Elegancia Amerikai Innovációval: Elstead Lighting

Az angliai gyökerekkel büszkélkedő világítástechnikai vállalat a piac egyik legelismertebb képviselője, amely a magas minőségű, klasszikus angol vonalvezetésű beltéri és kültéri világítási megoldásokat kínál. A magas árkategóriába tartozó termékek garantálják a prémium minőséget, valamint a design és az innováció kiválóságát is.

Egyedi partnerségek a világításban

A cég különlegességét az adja, hogy olyan neves amerikai gyártókkal áll kapcsolatban, mint a Feiss, Flambeau, Hinkley és a Kichler. Ezáltal a hagyományos brit elegancia és az amerikai innováció tökéletes szimbiózisát hozza létre, amely egyedülálló világítási megoldásokban ölt testet.

Klasszikus és modern design

A termékek klasszikus angol stílusjegyeikkel minden otthon és iroda díszei lehetnek. Az asztali lámpáktól az állólámpákig, a beltéri világítástól a kültéri megoldásokig terjedő kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a személyes ízlésének és igényeinek megfelelő modellt. A kiváló anyaghasználat és a részletekre való odafigyelés emeli ki ezeket a termékeket a piacon.

Prémium minőség

Az amerikai gyártókkal való együttműködés által, valamint a technológia és a kreativitás ötvözése révén jönnek létre azok a világítótestek, amelyek magas színvonalon elégítik ki a vásárlók igényeit.

Otthonok és kertek új Fényben

Azok számára, akik a hagyományos angol eleganciát és az amerikai újító szellemet szeretnék otthonuk vagy kertjük világításában megjeleníteni, ez a kollekció kiváló választás. Az egyedi design, a prémium anyagok és a legújabb technológiák kombinációjával készült termékek nem csak fényt adnak, de dekorálnak is, emellett pedig a modern kor követelményeinek is megfelelnek.

 

Az Elstead termékei többek, mint egyszerű lámpák... Ezek a lámpák olyan életérzést kínálnak, amely a minőséget, az eleganciát és a funkcionalitást helyezi előtérbe. A kiválasztott világítótestek így nem csak az otthoni kényelem és stílus kifejezésének eszközei lesznek, hanem azok a kulcselemek is, amelyekkel egyedülálló atmoszférát teremthetünk környezetünkben.