Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Blog

HOGYAN VILÁGÍTSUK: KONYHA

Fontos megérteni, hogy egy megfelelő konyhának rétegzett világítási tervvel kell rendelkeznie. Mert ebben a térben számos különböző feladat zajlik, mint például ételkészítés, családi élet, étkezés, társalgás, stb. Minden zónát egyedileg kell figyelembe venni annak érdekében, hogy megfelelően legyen megvilágítva az egész konyha.

Home office 101

2020 óta megváltozott a “Home Office” vagyis otthon végzett munka fogalma ahogy egyre többen először kényszeresen majd kényelemből otthoni munkavégzésbe kezdtek. Persze a munka mennyisége nem változott, ezért a megfelelő otthoni munkakörnyezet kifejezetten fontos szemponttá vált. Mi a Horányinál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy mindenki otthonában megfelelő minőségű fényforrások legyenek. A home office fellendülésével még nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani már nem csak a lámpák, de a funkcionális és időtlen stílusú bútorok kínálatára egyaránt. Ezért ezen a héten bemutatunk pár általunk hasznosnak vélt trendi megoldást az otthoni munkavégzés segítéséhez.

A DESIGN STÍLUS AMI 100 ÉVE HÓDÍT!

Az Art Deco a 20. század első felében, körülbelül az 1920-as évek végétől az 1930-as évek közepéig virágzó művészeti és design stílus volt. Ezt a stílust eredetileg "Arts Décoratifs" néven ismerték, amely a francia "díszítő művészeteket" jelenti. Az Art Deco szorosan kapcsolódik az ipari forradalom és az első világháború utáni társadalmi változásokhoz.

2024 DESIGN TREND ELŐREJELZÉS

Mindenki szeretné otthonát úgy tervezni, hogy az trendi, ugyanakkor időtálló is legyen, ne kelljen minden évben pénzt költenie annak frissítésére. Ezért fontos a nagy átalakítások előtt tudatosan odafigyelni, hogy évek múlva is élvezettel töltsünk időt a térben amit terveztünk. Általános szabályként elmondható, hogy bármi, ami költséges vagy nehezen megváltoztatható 5 év alatt, annak időtállónak kell lennie. Ugorjunk is fejest a (szerintünk) legjobb 2024-es belsőépítészeti trendekbe!