Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Történetünk

A Horányi Lámpacenter 1990 óta működő családi vállalkozás, amely mára 21 alkalmazottal dolgozik együtt Budapesten, Szegeden valamint Pakson.
Cégünk világítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkozik, ahol számunkra célkeresztben a design, az energiatakarékosság szerepel a modern, a klasszikus formák és az otthonosság figyelembe vételével.

 

Ez idő alatt, és a jövőben is célunk a kiváló minőségű termékek forgalmazása valamint vevőink körültekintő, szakszerű kiszolgálása. Ezért követünk minden tervezési lépést a megvalósításig valamint foglalkozunk egyedi gyártással is.
Az európai lámpagyártók termékeinek jelentős része megtalálható üzleteinkben, többek között az angol, olasz, a spanyol, a svéd és a lengyel termékek is. Így közel 25000 lámpából választhatnak vásárlóink.
Nagykereskedelmi hálózatunk az ország teljes területét lefedi, ennek fényében kb. 200 viszonteladóval dolgozunk szoros együttműködésben a még jobb, teljesebb szolgáltatásért.

 

A minőségi munkához nagy részben hozzájárulnak szakképzett eladóink. Mindegyikük munkáját egy pontos, kitartó háttércsapat segíti, amely informatikus, beszerző, üzletkötő és pénzügyi kollégákból áll. Erre szükség is van, hiszen közel 100 lakberendezővel és belsőépítésszel dolgozunk együtt.

 

 A lelkesedés, mellyel a kezdetek kezdetén indultunk, nem csökkent. A vásárlók iránti elkötelezettség, a problémák gyors és rugalmas megoldása, megbízhatóságunk hozott el eddig bennünket és ad ösztönzést a további fejlődésre és fejlesztésre.

 

Csapatépítő 2021

2021 Évértekelő, Év dolgozója díjátadó

Csapatépítő

Céges Évzáró Karácsony

Csapatépítő

Csapatépítő


Partnertalálkozó 2022

Partnertalálkozó 2022

Partnertalálkozó 2022

Partnertalálkozó 2022

Partnertalálkozó 2022

 

Szegedi csapatunk 2022

Bondor-Gyurkó Adrienn - Üzletvezető

Kovács Eszter - eladó

Mészáros Dóra Beatrix-eladó

Bakos Aliz - eladó

Szegedi csapatunk

Szegedi csapatunk

Szegedi csapatunk