Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

ELSTEAD AMBLESIDE /KIFUTÓ!!/ - ELS-GZCC-AMBLE-1S
ELSTEAD AMBLESIDE /KIFUTÓ!!/ - ELS-GZCC-AMBLE-1S
13 690 Ft
(10 780 Ft + ÁFA) / db
 
11 637 Ft
(9 163 Ft + ÁFA) / db
15

ELSTEAD AMBLESIDE /KIFUTÓ!!/ - ELS-GZCC-AMBLE-1S

Az Angliából származó Elstead lámpáinak különlegességét az adja, hogy amerikai gyártókkal, mint a Feiss, Flambeau, Hinkley és a Kichler, állnak kapcsolatban, így az angol eleganciát a transzatlanti design elemek gazdagítják.

A klasszikus angol vonalakat követve, ezek a lámpák tökéletes harmóniát teremtenek a hagyományos és a modern design között, kiválóan alkalmasak mind beltéri, mind kültéri használatra. Legyen szó elegáns nappalikról, kertekről vagy bejárati terek világításáról, az Elstead/Quintesse termékek kiemelkedő minőséget és stílust biztosítanak.

Az Elstead Lighting a tökéletes választás azok számára, akik az otthoni és külső terek világítását a legmagasabb szintű eleganciával és minőséggel szeretnék berendezni.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét!
Gyártó
Elstead
Színe
króm
Foglalat
integrált LED
Teljesítmény
6 x 0.1
13 690 Ft
(10 780 Ft + ÁFA) / db
 
11 637 Ft
(9 163 Ft + ÁFA) / db
Kezdete: 2024.07.11   Vége: 2024.08.31
Kedvezmény 15
Megtakarítás 2 054 Ft
Rendelhető, ha nincs raktáron?
Rendelhető!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Bútorok esetén változó száll. idő
Részletek
Kerti lámpák: Varázslatos megvilágítás a szabadban
A kerti lámpák jelentősége

A kerti lámpák nem csupán világítást biztosítanak a kültéri területeken; ők azok a varázslatos elemek, amelyekkel életre kelthetjük kertünk vagy udvarunk szépségét az esti órákban. Ezek a lámpák lehetővé teszik, hogy otthonunk külső területeit is élvezhessük a naplemente után, biztonságos és meghívó környezetet teremtve.

Miért érdemes kerti lámpákat választani?

Biztonság: A kerti lámpák világítják az utakat, lépcsőket és egyéb járdákat, csökkentve a sötétben való tájékozódás kockázatait.
Dekoráció: Különféle stílusokban és formákban elérhetők, így hozzájárulnak a kert vagy udvar esztétikai megjelenéséhez.
Hangulatvilágítás: Lágy és meleg fényükkel kellemes atmoszférát teremtenek, ideálisak esti összejövetelekhez vagy csak egy nyugodt estéhez a szabadban.
Energiatakarékos megoldások: A napelemes kerti lámpák környezetbarát és költséghatékony világítást kínálnak, kihasználva a napenergiát.

Hogyan válasszunk kerti lámpát?

A megfelelő kerti lámpa kiválasztásakor vegyük figyelembe a világítás célját, legyen az út megvilágítása, díszítés vagy biztonsági világítás. A lámpa anyaga is fontos szempont, mivel a kültéri használat során ellenállnia kell az időjárási viszonyoknak. Az energiaforrás – legyen az elektromos, akkumulátoros vagy napelemes – szintén döntő lehet a választás során, attól függően, hogy milyen típusú megvilágítást és karbantartást részesítünk előnyben.

Kerti lámpák alkalmazása

Utak és járdák mentén: Biztosítsanak világítást az utak mentén, segítve a biztonságos közlekedést a kertben.
A kert kiemelt részein: Hangsúlyozzák a kert díszítő elemeit, mint például szobrokat, vízeséseket vagy különleges növényeket.
Pihenőterületek körül: Teremtsenek meghitt hangulatot a kerti bútorok vagy pihenősarkok körül, így még kellemesebbé téve az ott töltött időt.
Bejáratok és kapuk közelében: Növeljék otthonunk megközelíthetőségét és biztonságát, világítva a bejáratokat és a kapukat.

A kerti lámpák nem csupán praktikus világítási megoldást kínálnak a kültéri terekhez, hanem hozzájárulnak otthonunk és kertünk esztétikájának és biztonságának növeléséhez is. A különféle típusok és stílusok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kertjéhez illő megoldást. A megfelelően kiválasztott és elhelyezett kerti lámpák segítségével varázslatos atmoszférát teremthetünk, mely nem csak szemet gyönyörködtető, hanem értéket is ad otthonunkhoz. A kerti világítás tervezésekor érdemes szakértő segítségét kérni, hogy a legjobban kihasználhassuk a rendelkezésre álló lehetőségeket és maximálisan fokozhassuk kertünk szépségét.
Adatok
IP védettség
IP 54
Család
Ambleside
Garancia
5 év korróziógátló garancia
Foglalatok száma
1
Fényforrást tartalmaz?
igen
Felhasználási hely
kültéri
Dimmelhető
nem dimmelhető
Hasonló termékek