Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Endon Lighting BURFORD  kültéri állólámpa (ED-76551)
Endon Lighting BURFORD kültéri állólámpa (ED-76551)
124 860 Ft
(98 315 Ft + ÁFA) / db

Endon Lighting BURFORD kültéri állólámpa (ED-76551)

Az Angliából származó világítástechnikai márka, a közép és magas árkategóriában kínál klasszikus angol vonalvezetésű világítótesteket. Legyen szó beltéri, vagy kültéri lámpákról, az Endon termékei eleganciát és melegséget visznek minden térbe.

A márka hagyományos design elemeket ötvöz a modern világítástechnikai megoldásokkal, így biztosítva, hogy minden lámpája időtálló legyen és tökéletesen illeszkedjen otthonának stílusához.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 4-6 hét, de az Endon Lighting elkötelezettsége a minőség mellett garantálja, hogy megéri várni a kiváló világítótestekre.

Az Endon lámpák tökéletes választást jelentenek azok számára, akik a fény és az elegancia harmonikus ötvözetét keresik otthonuk számára.
Gyártó
Endon Lighting
Foglalat
E27
Teljesítmény
1x60W
124 860 Ft
(98 315 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
Rendelhető!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Kültéri állólámpák: Stílus és biztonság a szabadban
Bevezetés a kültéri állólámpák világába

A kültéri állólámpák nem csupán világítási megoldások; olyan stílusos kiegészítők, amelyekkel kertünk, teraszunk vagy bejáratunk hangulatát és biztonságát egyaránt növelhetjük. Ezek a lámpák kiválóan ötvözik a funkcionalitást és az esztétikai értéket, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelő fényt biztosítsunk a kültéri tevékenységekhez, miközben emeljük ingatlanunk vizuális vonzerejét.

Miért válasszunk kültéri állólámpát?

Biztonság: A kültéri állólámpák növelik otthonunk biztonságát, világítva a bejáratokat, utakat és lépcsőket, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát sötétedés után.
Stílusos megjelenés: Különböző stílusokban és kivitelezésekben kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk azt a típust, amely harmonizál kertünk vagy teraszunk dizájnjával.
Hangulatvilágítás: Ideálisak a kültéri összejövetelek és esti pihenések hangulatának fokozására, kellemes fényükkel meghitt atmoszférát teremtve.
Energiatakarékosság: A modern LED-es kültéri állólámpák energiatakarékos megoldást kínálnak, csökkentve a villamosenergia-fogyasztást és a karbantartási költségeket.

Hogyan válasszunk kültéri állólámpát?

A választáskor figyelembe kell venni a lámpa anyagát, amelynek időjárásállónak kell lennie az adott éghajlati viszonyok között. A lámpa magassága és a fényereje szintén fontos szempontok, attól függően, hogy milyen területet szeretnénk megvilágítani. A design mellett ne feledkezzünk meg a lámpa energiaforrásáról sem; választhatunk hálózatról működő, napelemes vagy akkumulátoros modelleket az igényeinknek megfelelően.

Kültéri állólámpák alkalmazási ötletei

Kertek és udvarok: A sétányok mentén elhelyezve segítik a tájékozódást és növelik a terület esztétikai vonzerejét.
Teraszok és patiok: A pihenőterületek felett biztosított világítás elősegíti a kinti tevékenységek élvezetét sötétedés után is.
Bejárati területek: A bejáratoknál elhelyezve nem csak a biztonságot szolgálják, de barátságos és meghívó benyomást is keltenek.

A kültéri állólámpák tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki a kültéri területek funkcionalitását és esztétikáját szeretné növelni. Akár biztonsági, akár dekoratív céllal kerülnek bevetésre, ezek a lámpák kiválóan kombinálják a praktikumot a stílussal, emellett energiatakarékos megoldást kínálnak a kültéri világításhoz. A megfelelő kültéri állólámpa kiválasztásával nem csak otthonunk külső területeit tehetjük vonzóbbá és biztonságosabbá, hanem kellemes hangulatot is teremthetünk az esti órákban.
Adatok
Búra anyaga
üveg
IP védettség
IP 44
Család
BURFORD
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
üveg-aluminium
Foglalatok száma
1
Fényforrást tartalmaz?
nem
Felhasználási hely
kültéri
Dimmelhető
dimmelhető
Méretek
2180mm x 225mm
EAN
5016087911509
Cikkszám
ED-76551
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek