Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Szűrés
Ár (Ft)
4 589 Ft - 62 700 Ft
Gyártó
IP védettség
Felhasználási hely
Termék státusza

Tápegységek

A Horányi Lámpacenter kínálatában megtalálható tápegységek kiváló minőségű megoldást nyújtanak a Braytron, Elstead és Viokef lámpák energiaellátásához. Akár otthoni, akár irodai használatra keresel lámpa tápegységet, nálunk megtalálod a tökéletes választást.

Az energia telepek kulcsfontosságú szerepet játszanak a lámpák hosszú távú és megbízható működésében, biztosítva, hogy a világításod mindig a legmagasabb színvonalon teljesítsen. A különböző teljesítményű és funkciójú modellek lehetővé teszik, hogy pontosan az igényeidnek megfelelőt választhasd ki.

Fedezd fel a Horányi Lámpacenter tápegység választékát, és válassz a piacvezető márkák közül, hogy lámpáid mindig optimális teljesítménnyel világítsanak.


7termék 17
7termék 17

Tápegységek a Horányi Lámpacenter kínálatában: Energiát minden lámpának

A Horányi Lámpacenter széles választékban kínál tápegységeket, amelyek biztosítják a lámpák zavartalan és hatékony működését. Kínálatunkban a Braytron, Elstead és Viokef márkájú lámpákhoz találsz megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk megleled a szükséges telepet, függetlenül a lámpa típusától vagy márkájától.

Miért fontos a megfelelő tápegység választása?

A tápegység a lámpa egyik legfontosabb komponense, amely befolyásolja a világítótest hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát. Egy jó minőségű tápegység biztosítja, hogy a lámpa optimális fényerővel működjön, miközben megvédi az elektromos rendszert a túlfeszültségtől és más potenciális károktól.

Braytron, Elstead, Viokef: Márkák, amelyekre számíthatsz

A Braytron, Elstead és Viokef minőségi telepek tökéletesen illeszkednek a márkák lámpáihoz, biztosítva azok hosszú távú és hatékony működését. Akár modern LED világítást, akár klasszikus lámpát használsz, a megfelelő áramforrás kiválasztása kulcsfontosságú a lámpa élettartama és teljesítménye szempontjából.

Hogyan válassz tápegységet?

  • Kompatibilitás: Ellenőrizd, hogy a tápegység kompatibilis-e a lámpáddal.
  • Teljesítmény: Válassz olyan tápegységet, amely megfelel a lámpa energiaigényének.
  • Minőség: Válassz ismert és megbízható márkájú tápegységet, mint Braytron, Elstead, vagy Viokef.

Tápegységek széles választéka: Találd meg a tökéleteset

A Horányi Lámpacenter választékában mindenki megtalálhatja a lámpájához tökéletesen illeszkedő modellt. A LED-es világítástól a hagyományos izzókig, minden típushoz kínálunk megbízható és hatékony tápegységeket.

Energia a lámpáidnak

A tápegység kiválasztása nemcsak a lámpa teljesítményét befolyásolja, hanem hosszú távon az energiafogyasztást és a karbantartási költségeket is. A Horányi Lámpacenterben elérhető Braytron, Elstead és Viokef tápegységekkel biztos lehetsz benne, hogy lámpáid a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Látogass el hozzánk, és válaszd ki a tökéletes tápegységet, hogy otthonod fénye sosem halványuljon el!

A tápegységekhez a lámpánkat ITT találod!