Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Viokef ENZO fekete beltéri állólámpa (VIO-4281000)
Viokef ENZO fekete beltéri állólámpa (VIO-4281000)
69 870 Ft
(55 016 Ft + ÁFA) / db

Viokef ENZO fekete beltéri állólámpa (VIO-4281000)

A görög Viokef márka modern stílusú világítási megoldásokat kínál otthonok és munkahelyek számára. Ezek a vlámpák kiemelkednek különleges üvegbúráik, síneik és DALI-s rendszereik révén, amelyek lehetővé teszik az egyedi világítási igények magas szintű kielégítését.

A Viokef specialitása az egyedi gyártás, így minden vásárló megtalálhatja a tökéletesen hozzá illő világítási megoldást.

A modern design mellett a minőség és a funkcionalitás is prioritást élvez és garantálják, hogy minden termék hosszú távon is kiválóan teljesítsen.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét.

Fedezd fel a Viokef lámpák varázsát, és hozz egy kis görög stílust az életedbe!
Gyártó
Viokef
Színe
fekete
Foglalat
LED
Teljesítmény
8,4W
69 870 Ft
(55 016 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
RENDELHETŐ!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Beltéri Állólámpák: Elegancia és Funkcionalitás Egyben
Miért válasszunk beltéri állólámpát?

A beltéri állólámpák nem csupán világítótestek; ők az otthonunk stílusának és hangulatának megformálói. Ezek a lámpák tökéletes harmóniát teremtenek a praktikum és az esztétika között, így ideális választás mindazok számára, akik egyedi bútordarabokkal szeretnék otthonukat még különlegesebbé tenni. Különféle stílusokban kaphatók, legyen szó modern, minimalista, vintage, vagy akár rusztikus dizájnról, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Az állólámpák előnyei:

Sokoldalúság: Az állólámpák könnyen mozgathatóak, így rugalmasan alkalmazkodnak a helyiség bármely pontjának világítási igényeihez.
Hangulatvilágítás: Különböző fényerősségekkel és színhőmérsékletekkel rendelkeznek, amelyekkel könnyedén teremthetünk megfelelő hangulatot bármilyen alkalomra.
Dekoratív elem: Egy jól megválasztott állólámpa nemcsak világít, hanem dekorációs elemként is funkcionál, így hozzájárul a tér esztétikájának fokozásához.
Energiatakarékos megoldás: A legtöbb modern állólámpa LED-es vagy energiatakarékos izzókkal működik, így hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a villamosenergia-fogyasztás terén.

Hogyan válasszunk állólámpát?

A választás során fontos figyelembe venni a lámpa méretét, stílusát, fényerejét, és azt, hogy milyen funkciót szeretnénk, hogy betöltsön: legyen az olvasás, hangulatvilágítás vagy dekoratív célok. Ezenkívül érdemes megfontolni a lámpabúra anyagát és színét is, hiszen ezek jelentősen befolyásolhatják a fény minőségét és intenzitását.


A beltéri állólámpák kiváló választást jelentenek minden otthon számára. Kombinálják a funkcionalitást és az esztétikai értéket, miközben lehetőséget biztosítanak a személyes ízlés kifejezésére. Akár olvasáshoz, akár hangulatvilágításhoz, akár csak dekorációs céllal keresünk lámpát, a beltéri állólámpák széles választéka minden igényt képes kielégíteni. Kezdjük a lámpaválasztást azzal, hogy megfontoljuk, milyen funkciót szeretnénk, hogy a lámpa betöltsön, és milyen stílus illeszkedik leginkább otthonunkhoz. Így biztosítva, hogy a választott lámpa hosszú távon is örömöt és kényelmet nyújtson számunkra.
Adatok
Színhőmérséklet
3000K
IP védettség
IP 20
Család
ENZO
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
elektrosztatikus festett acél
Fényforrást tartalmaz?
igen
Fényáram
447 Lm
Felhasználási hely
beltéri
Dimmelhető
nem dimmelhető
Magasság
1300 mm
Hosszúság
490 mm
EAN
5201769096081
Cikkszám
VIO-4281000
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek