Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Viokef LOTUS ezüst kültéri beépíthető lámpa (VIO-4186800)
Viokef LOTUS ezüst kültéri beépíthető lámpa (VIO-4186800)
15 810 Ft
(12 449 Ft + ÁFA) / db

Viokef LOTUS ezüst kültéri beépíthető lámpa (VIO-4186800)

A görög Viokef márka modern stílusú világítási megoldásokat kínál otthonok és munkahelyek számára. Ezek a vlámpák kiemelkednek különleges üvegbúráik, síneik és DALI-s rendszereik révén, amelyek lehetővé teszik az egyedi világítási igények magas szintű kielégítését.

A Viokef specialitása az egyedi gyártás, így minden vásárló megtalálhatja a tökéletesen hozzá illő világítási megoldást.

A modern design mellett a minőség és a funkcionalitás is prioritást élvez és garantálják, hogy minden termék hosszú távon is kiválóan teljesítsen.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét.

Fedezd fel a Viokef lámpák varázsát, és hozz egy kis görög stílust az életedbe!
Gyártó
Viokef
Színe
ezüst
Foglalat
LED
Teljesítmény
1x3W
Szállítási idő: 2-3 nap
15 810 Ft
(12 449 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
4 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
RENDELHETŐ!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Kültéri beépíthető lámpa: Diszkrét megvilágítás a szabadban
Bevezetés a kültéri beépíthető lámpák világába

A kültéri beépíthető lámpák egyre népszerűbbek azok körében, akik diszkrét, mégis hatékony megvilágítási megoldásokat keresnek kertjükbe, teraszukra vagy bejárati útjaik mentén. Ezek a lámpák tökéletesen integrálódnak a külső térbe, hangsúlyozva annak természetes szépségét anélkül, hogy zavarnák a környezet esztétikáját.

Miért érdemes kültéri beépíthető lámpákat választani?

Diszkrét megjelenés: Alig észrevehetően illeszkednek a környezetbe, így a figyelem a kert vagy a terasz kiemelt részeire irányulhat.
Biztonság: A lépcsők, járdák és egyéb járási útvonalak mentén elhelyezve növelik a biztonságot, segítve a tájékozódást sötétben.
Energiatakarékos világítás: A legtöbb modern beépíthető kültéri lámpa LED technológiát használ, ami hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást kínál.
Időjárásállóság: Kifejezetten kültéri használatra tervezve, ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, mint az eső, hó és extrém hőmérséklet.

Hogyan válasszunk kültéri beépíthető lámpát?

Fontos szempont a lámpa anyaga és vízállósága, hogy biztosan ellenálljon az adott éghajlati körülményeknek. A fényerő és a fény színhőmérséklete szintén kulcsfontosságú, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni. Továbbá, figyelembe kell venni a telepítés helyét és a lámpák közötti távolságot, hogy a megvilágítás egyenletes és célszerű legyen.

Kültéri beépíthető lámpa alkalmazási ötletek

Lépcsők és járdaszegélyek: Megkönnyítik az éjszakai közlekedést, biztosítva a lépcsőfokok és járdák láthatóságát.
Teraszok és patiok: Lágy fényükkel kellemes hangulatot teremtenek, tökéletesek esti pihenéshez vagy baráti összejövetelekhez.
Bejárati út és garázs előtti terület: Növelik a láthatóságot és a biztonságot, miközben stílusosan világítják meg a bejárati útvonalat.

A kültéri beépíthető lámpák ideális megoldást kínálnak mindenki számára, aki diszkrét, mégis hatékony világítást szeretne kialakítani a külső terekben. Ezek a lámpák nemcsak biztonságosabbá és vonzóbbá teszik a környezetet, hanem hozzájárulnak az otthonunk és kertünk esztétikájának növeléséhez is. Az energiahatékony LED technológia alkalmazásával pedig nem csak a környezetet kíméljük, hanem hosszú távon gazdaságos megoldást biztosítunk világítási szükségleteinkre. A megfelelő kültéri beépíthető lámpák kiválasztásával a funkcionalitás és a design harmonikus egyensúlyát teremthetjük meg külső tereinkben.
Adatok
Színhőmérséklet
3200K
IP védettség
IP 67
Család
LOTUS
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
fém-üveg
Fényforrást tartalmaz?
igen
Fényáram
300 Lm
Felhasználási hely
kültéri
Dimmelhető
nem dimmelhető
Magasság
89 mm
Szélesség
100 mm
EAN
5201769076960
Cikkszám
VIO-4186800
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek