Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Viokef SKIATHOS barna kültéri állólámpa (VIO-4056300)
Viokef SKIATHOS barna kültéri állólámpa (VIO-4056300)
27 030 Ft
(21 283 Ft + ÁFA) / db

Viokef SKIATHOS barna kültéri állólámpa (VIO-4056300)

A görög Viokef márka modern stílusú világítási megoldásokat kínál otthonok és munkahelyek számára. Ezek a vlámpák kiemelkednek különleges üvegbúráik, síneik és DALI-s rendszereik révén, amelyek lehetővé teszik az egyedi világítási igények magas szintű kielégítését.

A Viokef specialitása az egyedi gyártás, így minden vásárló megtalálhatja a tökéletesen hozzá illő világítási megoldást.

A modern design mellett a minőség és a funkcionalitás is prioritást élvez és garantálják, hogy minden termék hosszú távon is kiválóan teljesítsen.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét.

Fedezd fel a Viokef lámpák varázsát, és hozz egy kis görög stílust az életedbe!
Gyártó
Viokef
Színe
barna
Foglalat
E27
Teljesítmény
1x60W
Szállítási idő: 2-3 nap
27 030 Ft
(21 283 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
1 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
1 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
Rendelhető!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Kültéri állólámpák: Stílus és biztonság a szabadban
Bevezetés a kültéri állólámpák világába

A kültéri állólámpák nem csupán világítási megoldások; olyan stílusos kiegészítők, amelyekkel kertünk, teraszunk vagy bejáratunk hangulatát és biztonságát egyaránt növelhetjük. Ezek a lámpák kiválóan ötvözik a funkcionalitást és az esztétikai értéket, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelő fényt biztosítsunk a kültéri tevékenységekhez, miközben emeljük ingatlanunk vizuális vonzerejét.

Miért válasszunk kültéri állólámpát?

Biztonság: A kültéri állólámpák növelik otthonunk biztonságát, világítva a bejáratokat, utakat és lépcsőket, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát sötétedés után.
Stílusos megjelenés: Különböző stílusokban és kivitelezésekben kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk azt a típust, amely harmonizál kertünk vagy teraszunk dizájnjával.
Hangulatvilágítás: Ideálisak a kültéri összejövetelek és esti pihenések hangulatának fokozására, kellemes fényükkel meghitt atmoszférát teremtve.
Energiatakarékosság: A modern LED-es kültéri állólámpák energiatakarékos megoldást kínálnak, csökkentve a villamosenergia-fogyasztást és a karbantartási költségeket.

Hogyan válasszunk kültéri állólámpát?

A választáskor figyelembe kell venni a lámpa anyagát, amelynek időjárásállónak kell lennie az adott éghajlati viszonyok között. A lámpa magassága és a fényereje szintén fontos szempontok, attól függően, hogy milyen területet szeretnénk megvilágítani. A design mellett ne feledkezzünk meg a lámpa energiaforrásáról sem; választhatunk hálózatról működő, napelemes vagy akkumulátoros modelleket az igényeinknek megfelelően.

Kültéri állólámpák alkalmazási ötletei

Kertek és udvarok: A sétányok mentén elhelyezve segítik a tájékozódást és növelik a terület esztétikai vonzerejét.
Teraszok és patiok: A pihenőterületek felett biztosított világítás elősegíti a kinti tevékenységek élvezetét sötétedés után is.
Bejárati területek: A bejáratoknál elhelyezve nem csak a biztonságot szolgálják, de barátságos és meghívó benyomást is keltenek.

A kültéri állólámpák tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki a kültéri területek funkcionalitását és esztétikáját szeretné növelni. Akár biztonsági, akár dekoratív céllal kerülnek bevetésre, ezek a lámpák kiválóan kombinálják a praktikumot a stílussal, emellett energiatakarékos megoldást kínálnak a kültéri világításhoz. A megfelelő kültéri állólámpa kiválasztásával nem csak otthonunk külső területeit tehetjük vonzóbbá és biztonságosabbá, hanem kellemes hangulatot is teremthetünk az esti órákban.
Adatok
IP védettség
IP 54
Család
SKIATHOS
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
üveg
Foglalatok száma
1
Fényforrást tartalmaz?
nem
Felhasználási hely
kültéri
Dimmelhető
nem dimmelhető
Magasság
395 mm
Szélesség
200 mm
EAN
5201769049087
Cikkszám
VIO-4056300
Hasonló termékek