Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Viokef SUSAN fehér-matt nikel beltéri függeszték (VIO-3099800)
Viokef SUSAN fehér-matt nikel beltéri függeszték (VIO-3099800)
22 950 Ft
(18 071 Ft + ÁFA) / db

Viokef SUSAN fehér-matt nikel beltéri függeszték (VIO-3099800)

A görög Viokef márka modern stílusú világítási megoldásokat kínál otthonok és munkahelyek számára. Ezek a vlámpák kiemelkednek különleges üvegbúráik, síneik és DALI-s rendszereik révén, amelyek lehetővé teszik az egyedi világítási igények magas szintű kielégítését.

A Viokef specialitása az egyedi gyártás, így minden vásárló megtalálhatja a tökéletesen hozzá illő világítási megoldást.

A modern design mellett a minőség és a funkcionalitás is prioritást élvez és garantálják, hogy minden termék hosszú távon is kiválóan teljesítsen.

Amennyiben a kívánt termék nincs raktáron, a szállítási idő 2-3 hét.

Fedezd fel a Viokef lámpák varázsát, és hozz egy kis görög stílust az életedbe!
Gyártó
Viokef
Színe
fehér-matt nikel
Foglalat
E27
Teljesítmény
MAX 52W
22 950 Ft
(18 071 Ft + ÁFA) / db
Főraktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Központi Raktár
0 db
Szállítási idő ha raktáron van: 2-3 nap
Rendelhető, ha nincs raktáron?
RENDELHETŐ!
Szállítási idő: 2-3 hét
Endon termékek esetében 4-6 hét
Részletek
Beltéri függesztékek: Modern világítás a mindennapokban
Bevezetés a beltéri függesztékek világába

A beltéri függesztékek kiválóan kombinálják a funkcionalitást és az esztétikai értéket, kínálva egy stílusos megoldást otthonunk világítási igényeire. Akár minimalista, akár extravagáns stílusban berendezett otthonról van szó, a függesztékek széles választéka minden igényt kielégít. Ezek a lámpák nem csupán fényforrásként szolgálnak, hanem a lakberendezés kiemelkedő darabjai is lehetnek, hozzájárulva otthonunk hangulatának és stílusának megteremtéséhez.

Miért érdemes függesztékeket választani?

Stílusos design: A függesztékek különféle formákban és stílusokban kaphatók, így könnyedén megtalálhatjuk azt a darabot, amely tökéletesen illeszkedik otthonunk dekorációjához.
Egyedi világítás: Lehetőséget biztosítanak arra, hogy kreatív módon világítsuk meg otthonunkat, lehetővé téve egyedi világítási megoldások megteremtését.
Hangulatvilágítás: Ideálisak hangulatos fények létrehozására, legyen szó a nappaliról, étkezőről vagy a hálószobáról.
Energiatakarékosság: A legtöbb modern függeszték LED technológiát használ, ami energiatakarékos megoldást kínál a hagyományos izzókkal szemben.

Hogyan válasszunk beltéri függesztéket?

A tökéletes függeszték kiválasztásakor figyelembe kell venni a tér méretét és a világítás funkcióját. A nagyobb helyiségekhez nagyobb, figyelemfelkeltő darabok illenek, míg a kisebb terekhez finomabb, egyszerűbb kialakítású lámpák passzolnak. A fényerő és a színhőmérséklet szintén fontos szempontok, hiszen ezek határozzák meg, hogy a lámpa milyen hangulatot teremt a helyiségben.

Függesztékek alkalmazási helyei

Nappali: A nappaliban egy lenyűgöző függeszték lehet a tér központi eleme, amely köré a többi dekorációt tervezzük.
Étkező: Az étkezőasztal felett elhelyezett függeszték eleganciát kölcsönöz a térnek és kiemeli a közös étkezések fontosságát.
Hálószoba: A hálószobában a függeszték lágy fénye kellemes, pihentető atmoszférát teremthet.

A beltéri függesztékek sokoldalú és stílusos megoldást kínálnak otthonunk világítási szükségleteire. Legyen szó a modern minimalizmusról, a vintage hangulatról vagy a klasszikus eleganciáról, a függesztékek képesek megfelelni a különböző stílusoknak és igényeknek. Ezenkívül az energiatakarékos LED technológia alkalmazásával nem csak a lakás dekorációját gazdagíthatjuk, hanem a környezettudatossághoz és a költséghatékonysághoz is hozzájárulhatunk. A megfelelő függeszték kiválasztásával nem csupán világítjuk meg otthonunkat, hanem egyedi és meghitt hangulatot is teremthetünk, amely tükrözi személyiségünket és stílusunkat.
Adatok
IP védettség
IP 20
Család
SUSAN
Garancia
2 év általános garancia
Anyaga
üveg-bevonatolt acél
Felhasználási hely
beltéri
Magasság
1000 mm
Hosszúság
180 mm
EAN
5201769095459
Cikkszám
VIO-3099800
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek